3. re-godkjenning for både Speedy og Odin

I dag møtte vi opp på Tjørn kl 09:00 for å gå opp til re-godkjenningsprøver.Da vi kom oppover var det oppholdsvær men god vind. Vi fikk høre at Anders og Bozco hadde vært ute på leteaksjon i Flekkefjord i morgentimene og gjort et positivt funn. Det var kjekt å høre Anders fortelle om aksjonen da han litt senere ankom Tjørn for å være sporlegger.

B01
Hugo studerer en sele for godkjente NRH-ekvipasjer som Anders har kjøpt

Kjetil og Jobbe var først ute i runderingen og bestod, deretter gikk det slag i slag. Kaare og Speedy bestod. Speedy var tilbake i god gammel form, og det var stor forskjell i forhold til forrige gang han var oppe til prøve med influensa. Steffen og Betzy bestod, Frode og Bandit bestod. Så var det Odin og min sin tur. Da vi startet, var det begynt å regne litt, og regnet fortsatte utover ettermiddagen. Odin startet «fint» i runderingen med å gå ut to meter og rulle seg i lyngen. Kjempebra, tenkte jeg. Heldigvis har jeg fått litt prøvetrening i det siste og klarte å beholde roen. Jeg klarte å få Odin i gang, og etter det gikk det egentlig greit. En smule selvstendig har han alltid vært, og det er vel ikke noen vits i å prøve og endre det nå når han er 10 1/2 år. Vi fant alle tre figurantene, og Odin halset fint. Dermed var runderingen i boks.

B06
Steffen og Betzy ble A-godkjente etter å ha bestått runderingsøvelsen
B07
Kjetil og Joppe ble A-godkjente etter å ha bestått både runderings- og sporøvelsen

På sporet var Odin og jeg sist ute. Odin hadde et nydelig sporoppsøk, fant sporet og valgte riktig retning. Vi kom i mål med fire gjenstander og slutten. Det gjorde Speedy og Kaare også. Så nå er 3. gang re-godkjenning i boks for begge guttene 🙂

B05
Dommerne Sylvelin og Paul, prøvelederen Frode, de nyslåtte hundeførerne Kjetil og Steffen og de gamle traverne Frode, Aud og Kaare