Utkalling til aksjon på Bue

Jeg var akkurat på vei inn i butikken da telefonen ringte. Klarte ikke å ta den, men så at det var NRH alarm.Ble litt stressa fordi jeg var i utgangspunktet forsinket fra jobben og jeg måtte handle. Hjemme ventet det to hunder som hadde holdt seg lenge. Helen ringte og hun hadde heller ikke fått med seg første utkalling. Vi ble enige om å snakkes når vi hadde fått vite hvor det var. Fikk hevet noen varer i vogna, hadde ikke tid til å ringe telemeny opp igjen. På vei mot kassen fikk jeg tatt neste oppringing. Det var en gjeter som var savnet på Bue. Jeg fikk trykket ja, jeg kommer. Mens jeg stod i kø for å få betalt varene fikk jeg sendt medling til Paul om at jeg skulle komme så fort jeg kunne, men at jeg ikke var hjemme og måtte hjem for å hente Speedy og Odin. Mist skulle jeg plukke opp på vei til aksjonen. Fikk informert om at Kaare var et sted opp i et fly mellom Trondheim og Stavanger, men at han sikkert kom han også etterhvert. Fikk også snakket med Helen om å hente Mist. Ut i bilen og hjem. Varene ble satt på kjølerommet, selv om noe skulle vært i fryseren. Hundene ble sendt ut i hagen, noe de klaget høylytt på. De ville ha tur. Kan jo ikke gå på do i hagen må skjønne. Jeg fikk skiftet og letet frem det jeg trengte og var nesten kommet over dørstokken på vei ut igjen da det kom melding om at den savnede var kommet til rette av seg selv. Puh, det var i grunnen litt godt da:)

Hundene fikk luftetur, Helen og Kaare fikk melding om at aksjonen var avlyst. Varene er på plass der de skal være, og nå litt mat. Lurer på hvordan jeg hadde blitt etterhvert ute i skogen, for mat var ikke i tankene mine der jeg stresset rundt 🙂 Hadde nok blitt litt matt etter en stund.