Tirsdag og trening

Mist er på besøk hos oss. Hun ble med i bilen til jobb i dag slik at jeg slapp å kjøre hjem og hente henne før treningen. Vi rakk derfor å komme så tidlig at vi fikk oss en fin luftetur med Paki før treningen startet.

Mist trente pendelhals. Hun har de siste gangene jeg har trent henne begynt å grave litt i bakken første gang hun springer ut for å halse. Nå fant vi en fin måte å unngå dette på. Figuranten viste henne leken da hun kom ut og da gikk hun rett i hals, pendlingen tilbake til meg og halsing der kommer nå nesten uten hjelp. Hjelpen ute hos fig kan nok også ganske fort fjernes, men jeg synes det er bedre med litt hjelp slik at hun lykkes enn at hun begynner med alternativ atferd fordi hun er i ferd med å lære  noe nytt.

Vi var tidlig ferdig med treningen i dag og siden jeg heller ikke trengte å levere Mist var jeg tidlig hjemme i kveld. Der ventet Hilde Marie som var kommet hjemom på besøk. Hun hadde med burdagsgave til meg. En fin smartvase, flatpakket vase som en kan forme slik en vil. Den var for å ha på hytta og jeg gleder meg til å ta den i bruk. I tillegg hadde hun laget hjemmelaget «sunt» snop som var nydelig innpakket og smakte kjempegodt. Er ikke jeg verdens heldigste mor så vet ikke jeg 🙂