Pendelhals og kalvekjøtt :)

Så var det tirsdag. Mist er på besøk hos oss for tiden. For at jeg skulle rekke treningen i dag kl fem, tok jeg henne med da jeg dro på jobb i morres. Hun fikk ligge i bilen. Odin ble også med, som selskapshund 🙂Rett før arbeidsdagen var over, ringte bonden på Auestad 🙂 og sa at kalvekjøttet var klar til levering. Vi avtalte at jeg skulle hente det på vei hjem etter treningen.

Vi var tidlig fremme i dag, og Mist og Odin fikk en god halvtimes tur før treningen startet. Mist fikk tre funn med pendelhals. Nå var hun snar til å pendle, men hun drøyde litt før hun gikk i hals første gang ute hos fig. De fikk lov å hjelpe henne, og da gikk det også bedre 🙂 En fin og grei økt.

Vi var fornøyde da vi takket for oss og satte kursen mot Auestad. Der ventet nesten 10 kilo ferdig partert kalvekjøtt på oss. Det var bare å pakke det ned i fryseren da jeg kom hjem. Mye godt 🙂