Oldboystrening på Bue

Siden Frode med Bandit ikke kom seg på trening i går ble vi med til Bue for ei økt i dag.Gutta boys skulle alle rundere og vi spøkte med at det var trening for oldboyslaget, ja, hundene altså, ikke hundeførerene :Overjoy: .

Odin runderte forsåvidt greit. Det går ikke fullt så kjapt som før i tiden men han runderte 800 meter på førti minutter. Det var ganske vått og tungt i terrenget i dag. Noen ganger gikk han litt kort og jeg måtte sende på nytt, men mener at terrenget ble godt dekket. Odin haddde fire funn og han måtte virkelig jobbe for å finne siste figurant. Det var to sekker og to figuranter. Odin halset fint på alt. Odin brydde seg heller Ikke om at det kom en mann med to fuglehunder på midtlinjen mens han runderte. Synes han er flink gutten min

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.