Lørdagstrening på Tjørn

I dag reiste vi opp til Tjørn. Det var visst noen som skulle ha noen B-ting 🙂

Odin og jeg fikk en rundering. Den «forferdelige steinen» var innlagt som et moment. I dag var det Gro Elin som var figurant bak denne skumle og umulige steinen. Odin fant henne og gikk rett i hals. Gro Elin ble sporenstreks bedt om å melde seg frivillig som figurant kkurat der, dersom det ble prøver på Tjørn og det skulle plasseres ut en figurant bak denne umulige steinen :Approve:

Ellers hadde vi en praktisk oppgave slik at Gro Elin og Ritva skulle få prøve seg i KO, noe de var veldig flinke til. Odin og jeg sikret oss den teigen med gjenglemte (eller hva skal vi kalle det, Anders og Bjørn :Happy: ) sekker fra siste trening på Tjørn. Odin fant begge sekkene og Morten som hadde gått seg bort i teigen vår. Jeg tror vi fikk bestått på radiodisiplin :Who-s-the-man:

Det ble en kjekk dag. Anders (uten hund) var kjempeflink på feltsøk og fant igjen radioen som vi mistet forrige gang, veldig bra jobbet.