Leteaksjon etter gutt 15 år Hommersåk

Da mobilen ringte litt over halv tre natt til torsdag 27.10.11 trodde vi det var vekkerklokka og at det var på tide å stå opp.Det var imidlertid NRH-alarm. Paul kunne fortelle om en savnet gutt på 15 år på Hommersåk. Aud trykket 4, må avklare, etter å ha hørt meldingen fra telemeny. Hun måtte finne ut om hun kunne gå med Mist. Det kom raskt melding fra Helen om at Mist kunne hentes. Dermed var det bare å melde inn at både Kaare og Aud stilte og at vi kom så fort vi hadde fått hentet Mist. Vi var seks hundeførere som var i søk.

Vi avsluttet vår deltakelse i aksjonen litt over 10:00. Da var de teigene som var tatt ut i første omgang søkt gjennom, og det ble drevet etterretning for å prøve å finne ut i hvilken retning en skulle utvide søket. Vi ville derfor dra på jobb og heller komme tilbake på ettermiddagen dersom det fremdeles var bruk for oss.

Kl 11:30 kom det melding om at den savnede var kommet til rette. En dame hadde observert gutten, og han ble funnet av Røde Kors og politiet. Saken ble godt dekket av Aftenbladet, NRK og Rogalands Avis.

2 Comments