Leteaksjon Eigerøya

I kveld, litt over klokken tjue, ble vi utkalt til leteaksjon på Eigerøya. Det var en kvinne som var savnet.Aud hadde akkurat fått skiftet etter å ha kommet hjem fra trening med Mist. Kaare var ute og syklet med Speedy. Det var bare å ta på treningstøy igjen, sette på kaffe og avtale å hente Mist. Da Kaare kom tilbake med Speedy fikk han beskjed om at det ble leteaksjon i stedet for sykkeltur med Odin. Vi kom oss avgårde og fikk hentet Mist. Vel fremme på Eigerøya var Sylvelin, Anders og Bjørn i ferd med å gå ut for å søke. Vi ble med Paul for å få utdelt teiger. Mens Paul holdt på å dele opp teiger til oss kom det inn melding om at den savnede var funnet i god fysisk form av Bjørn og Krimp. Kjempebra jobbet. Etter en kort debrif var det bare å sette kursen hjemover igjen. Mist ble med oss hjem. Vi får levere henne tilbake til Helen i morgen 🙂