Kliss vått på Tjørn

I dag var vi 13 stykker som trente på Tjørn. I tillegg hadde en med seg kone og to barn. Kjempekoselig, selv om ikke været var det beste.Da vi kom oppover hadde Bjørn Erik laget et lite bål. Vi samlet oss rundt det og ble enige om fordeling av terreng. Odin og jeg ville gå spor og rundere mens vi ventet på at sporet skulle gås. Odin runderte kjempebra. Han fant først Kaare og Speedy og meldte fint. Jeg hadde fått en figurant til å legge seg på akkurat samme sted som jeg hadde figurant på prøven. Jammen skjedde ikke akkurat det samme, nesten da :). Odin fant figuranten på et langt fint slag. Tittet frem bak steinene. Nå snudde jeg meg bort, men han valgte og ikke halse hos figuranten først, men sprang inn til meg og halset på meg før han sprang ut igjen og denne gangen halset han fint. Hmmm, må nok trene mer på dette, for da han fant denne figuranten en gang til lengre ut i løypa på en plass, hvor Odin ikke hadde øyekontakt med meg meg, gikk Odin rett i hals. Det har nok noe med at han på den første plassen har veldig god kontroll på meg på midtlinja. Må trene på slike situajoner slik at ha halser hos figuranten først der også.

Når det gjelder sporet så tror jeg vi bommet på oppsøket og søkte på feil plass. Odin mente iallefall at det ikke var noe spor der som kunne følges. Sporlegger var ute på langtur da vi skulle gå sporet så jeg kunne ikke spørre, men det var greit. Vi var gjennomblaute og det var godt å kunne sette kursen hjemover 🙂