Vått…

BI kveld la Aud og jeg ut spor til guttene i Dale «sentrum». Vi krysset plener, gater, gårdsrom og åkrer og la ut sporgjenstander med jevne mellomrom. Tanken var å gå sporene til hverandre.Pga. regn bestemte vi oss til slutt for å gå våre egne spor. Speedy og jeg tromlet avgårde først. Det gikk fort som bare f… på plenene. På veiene og i gårdsrommene gikk det mye treigere, men Speedy fant igjen sporet med en gang vi kom inn på plen igjen. Til tross for at store deler av sporet gikk på asfalt, jobbet han på sporet størstedelen av tiden og plukket tre gjenstander samt slutten.

Etterpå gikk vi et spor som jeg hadde lagt gjennom barnehagen, gjennom et par porter og ut i terrenget mellom Dale og havet. Vi strevde litt med en vinkel, mye pga. at det for meg ble vanskelig å kjenne seg igjen da mørket kom. Men til slutt lokaliserte Speedy slutten også på dette sporet.

Sporene ble mellom 3-4 timer gamle. Det er ganske ferskt, men på kveldstreningene framover får vi ikke lagt spor som er eldre.