Treningssamling på Evje

Fredag 17.09.11 reiste vi avgårde på treningssamling på Evje. Kaare skulle ha et C-lag, og Aud skulle trene. Det ble en koselig fredag med lagsamlinger, middag og felleskos.Vi hadde Sylvelin som instruktør, og det var kjempekoselig. Vi fikk trent på mange ting og utfordret både oss og hundene i litt andre ting enn den vanlige runderingen og sporgåingen. Lørdagen trente Odin praktisk oppgave. Det var ingen i vår teig så det ble ingen funn der. Etterpå fikk han spor som begynte på gress, krysset en vei og var krysset av andre sporleggere på en fotballplass. Dette sporet løste han med glans. Senere på dagen hadde vi et spor som både krysset vei og gikk langs vei. Selv om han på dette sporet gikk av rett før slutten, så var han flink. Vi gikk tilbake etterpå og tok sporoppsøk og fant slutten. Odin fant tre av fire gjenstander. Odin fikk også søke i bygg med utilgjengelig figurant, og han fikk to som stod og pratet sammen samt en sopp-plukker. Vi avsluttet treningen med å legge ut spor som skulle ligge over natten. Nok en koselig og sosial kveld.

Natt til søndag ble Aud vekket av Paul. Det var leteaksjon i Kristiansand. Aud satt på med Kristin, og vi var to timer i søk før den savnede kom til rette. Vi kjørte tilbake og fikk med oss litt trening denne dagen også.Overnattasporene måtte de andre gå for da var ikke Kristin og jeg tilbake.  Odin fikk tre raske funn ute i terrenget. Greit å få litt funn etter at han hadde søkt i to timer før på dagen uten funn. En kjempekjekk helg. Tusen takk til instruktøren og laget 🙂