Trening på Tjørn og B-prøver

I går var vi på Tjørn. Kaare skulle dømme to B-prøver.Egentlig var planen at jeg skulle være sporlegger og figurant, men så kom både Morten og Anders og da misbrukte vi de istedet :). Da fikk jeg være med å se på at Kaare dømte prøvene. Vi fikk to beståtte spor i løpet av dagen. Gratulerer så mye ril Gro Elin og Ritva. Nå gjenstår det bare en liten rundering, så er B i boks. John kom også oppover, så jeg fikk han til å legge et A-spor til Odin. I tillegg var Gro Elin og Ritva så snille å være figurant for Odin. I utgangspunktet ville jeg rundere ukjent 400 meter. Odin sprang fint og villig ut. Han hadde lange fine slag, og lot seg kalle inn og sendes på nytt der jeg mente han ikke gikk helt som jeg ville. Funn av Ritva og fin hals. Så noen tomslag før han hadde et langt fint slag. Jeg så at han løp ned i bekken for å drikke og begynte å rope på han. Odin kom inn, men da jeg skulle sende på andre siden bråsnudde han og sprang tilbake og halset på Gro Elin. Han hadde funnet henne før han sprang i bekken. Var innom og gav henne en sleik, så ropte jeg han inn. Det var bra at han ikke runderte videre men sprang tilbake til firg. Det var ikke bra at jeg klarte å rope han av. Jeg får skrive meg bak øret at jeg ikke roper på han før han er på vei inn mot meg på midtlinjen. Vi gjorde funn av Gro Elin på ca 300-350 meter, så jeg tenkte å ta noen tomslag. Odin begynteimidlertid å rulle seg istedet for å gå ut. Det var våt tung myr, så kneet hans var nok begynt å verke litt igjen. Hersens korsbåndskade. Det tar så lang tid før slikt leges og det er vondt å ha vondt i kneet. Så det etter onsdagens rundering også. Da trådte han ikke skikkelig ned på foten etter å ha rundert 500 meter. Det går fort over igjen, men hemmer han nok litt. Har planer om å barbere kneet å teipe det så får vi se om det avlaster litt. Så lenge han ikke overanstrenger det så kan han gå lenge uten at det ser ut til å plage han.

Sporet lå vel en fire til fem timer. Odin hadde et fint sporoppsøk, og fant tre av fire gjenstader og slutten. Gutten jobbet kjempebra og kneet var ikke til noe hnder nå, men  sporet løper han ikke slik som i runderingen. Sauer i sporet var heller ikke noe problem, men det var nok der han glippet en av gjenstandene.