Svømmetrening i Edlandsvannet

Odin har en hoven sene i ene bakfoten. Etter å ha sjekket med Marit og fått bekreftet at svømming var ok, fant jeg ut at det måtte prøves.
Jeg kunne ikke gjøre slik jeg pleier med å kaste pinner. Det er eksplosivt og stor belastning på beina. Sjekket litt på nettet, så kom jeg på at John pleier å trene svømming med sin Odin. John fortalte at han fikk Odin til å svømme etter en jolle han har eller kajakken og at vi kunne få låne. Snille John.

Det ble avtalt at vi skulle komme til Ålgård fredags ettermidag. Vi fikk låne kajakken til John. Jeg har bare prøvd å padle i kajakk en gang før så jeg var litt spent. Det gikk greit. Jeg tok en liten prøvetur før Odin forsiktig ble heist ned i vannet. Han hadde redningsvest på og var i line. Først prøvde han å komme seg opp i kajakken, men jeg padlet på. Odin svømte fint utover, men da jeg snudde, ville han fortere inn til land enn meg. Med min manglende padleteknikk måtte jeg slippe linen, og Odin svømte inn. Kaare løftet han på land.

Så var det Speedy sin tur. Han startet fint, men så oppdaget han at far var igjen på land. Plutselig var det som en motor startet opp bak meg, og jeg ble dratt bakover. Speedy ble lykkelig gjenforent med far :). Neste gang skal Kaare få padle med Speedy. Det var iallefall morro for oss. Håper det var bra for hundene også.