Så var vi igang igjen

I dag var det første tirsdagstrening med Mist etter sommeren. I dag gikk vi spor. Det var verken langt eller gammelt. Gro Elin la ut to spor. Ett på hver side av veien, hvert på ca. to hundre meter. Mist slo fint på første sporet som var bare et par timer gammelt. Da vi nærmet oss der jeg trodde slutten skulle være, fortsatte bare Mist rett over veien og fulgte sporet videre rett til slutten av spor to. Etter at jeg hadde belønnet henne gikk vi ned for å prøve på nytt, men Mist gikk likt som sist og opp til veien uten å finne noen slutt. Gro Elin mente at det kanskje var fordi hun hadde gått litt tilbake igjen etter å ha lagt ned slutten. Det kan godt være forklaringen for da var vinden slik at Mist ikke ville fått overvær av slutten.

Jeg syntes Mist var kjempeflink, og da ble det ett spor i stedet for to. 🙂