Pendelhals med Mist

Så var det tirsdag og gjengen møttes på Sviland.Regnet bøttet ned store deler av treningen, men det ødelegger ikke vårt god humør. Mist skulle trene pendelhals. Helen fortalte at hun hadde vært veldig flink før på dagen og pendelet fint på gjenstand som var i skjul.

Jeg ville derfor prøve litt ut med figurant i skjul.Jeg begynt med at jeg stod sammen med figuranten og så skulle Mist halse med oss begge til stedet. Så gikk figuranten i skjul og jeg tok med meg Mist og sendte henne på figuranten. Hun halset med en gang, men hadde ikke lyst til å forlate figuranten. Så jeg ropte på henne, da kom hun i full fart og hadde bare lyst til å bjeffe en gang på meg. Jeg fikk henne til å bjeffe flere ganger før hun fikk springe tilbake til figuranten. Jeg skyndet meg etter, slik at hun fort skulle få belønning når jeg kom frem. Vi prøvde en gang til. Denne gangen prøvde jeg å gå nærmere så hun skulle se meg, men jeg måtte rope på henne. Siste var åpen. Vi tok en økt til med åpen figurant etter at en ekvipasje i mellom hadde rundert. Andre gangen vi prøvde etter pausen kom hun fint uten at jeg måtte rope på henne.

Se på hva Helen og Mist gjør i morgen og fortsette og jobbe med pendelhals. Det er lettere å forlate en gjenstand enn en figurant så vi må nok skynde oss sakte og ikke gå for fort frem. Selv om regnet bøttet ned hadde vi en fin trening i kveld-