Leteaksjon i Vikedal

Vi fikk forhåndsvarsel i går kveld om mulig aksjon. I morres kl 06:20 kom alarmen.Det var en mann i 50-årene som var savnet i Ølmedal. Båten var funnet. Aud kunne stille. Kaare skulle på jobbreise til Trondheim og måtte svare nei. Dermed stilte Aud med Odin og Speedy.

Aud og hundene kom seg avgårde og rakk fergen kl. 08 00. Akkurat da Aud skulle kjøre av fergen skjedde det noe som gjorde at Aud måtte ta fergen tilbake. Kaare kom i møte med henne så hun fort kunne snu og ta fergen tilbake igjen og komme seg på aksjonen. Vel fremme fikk hun kontakt med Anders og fikk vite hvor hun skulle møte for å søke.

På fremmøtestedet fikk hun først beskjed om å søke med en hund for å dobbeltsjekke en markering som Sibbe hadde hatt. Odin fikk æren av dette, og han markerte også. Hvorvidt det var det samme som Sibbe markerte på eller om det var ferten etter Sylvelin, er vanskelig å si. Odin var iallefall tydelig interessert i det samme området som Sibbe haddde vist interesse for.

Etterpå fikk hun utdelt teig av Anders. Nå fikk Speedy søke. Her var det en del folk, så Speedy gjorde mange “funn” . Han prøvde til og med å svømme ut til en båt med noen turister som drev og fisket.

Den savnede ble imidlertid ikke funnet og er fortsatt savnet. Må vel ta med at regnet høljet ned så vi ble ganske så våte alle som var ute og søkte i dag.