Korte asfaltspor på Tjørn, av alle ting :)

Odin må fremdeles ta det med ro, men jeg tenkte at asfaltspor er ikke mer enn en en rolig tur og at gutten da får brukt hodet litt.
Gro Elin la ut et spor som gikk fra hytta litt uti marka, krysset veien og forsatte delvis opp veien og litt uti kanten av veien. Så la hun et spor til på andre siden av veien oppover igjen. Sporene ble vel en to til tre hundre meter. De andre måtte komme seg opp og ned langs veien og ut i terrenget så sporene ble krysset både her og der. Det første sporet var vel en tre timer da jeg gikk det. Ute i marka der sporet startet tok Odin fint sporet. Som vanlig ble han veldig usikker når sporet “forsvant” opp på veien. Her var det også mange kryssinger. Odin slet veldig med dette sporet og ville flere ganger heller ut i terrenget. Kaare hadde lagt ut og kommet inn fra noen spor på denne siden av veien og ferten fra far ut i terrenget var mye mer spennende enn å snuse på asfalten. Jeg var veldig tålmodig og skrøt av han når han skrudde på nesen og jobbet på asfalten.

Det andre sporet gikk mye bedre. Det ble vel en time eldre. Her jobbet han mye bedre på asfalten og prøvde ikke så ofte å stikke ut i terrenget for å lete etter spor. Da han kom frem til der slutten skulle være var den funnet og tatt bort av en annen hund. Odin gav seg ikke og røsket så hardt i linen at jeg måtte slippe. Han for i full fart videre etter sporet til Gro Elin der hun hadde gått i en bue ute i terrenget og bort til bilen sin. Der fant han løsbittet til Storm som lå ved en sekk. Odin plukket dette og kom i full fart til mor for å avlevere dette. Så han fant sin egen belønning han, og det var jo helt riktig for sporet gikk jo dit. Flink hund. Eneste aberet var at han nok tok litt for mye i da han løsrev seg fra mor og at han etter å ligget litt i bilen haltet litt når jeg tok han ut igjen. Det så imidertid ut til å gi seg igjen ganske fort, men det blir nok ikke prøver på oss til neste helg.