Asfaltspor på Dale

Odin skal ta det med ro for tiden, så da lag 4 skulle trene på Dale i kveld tenkte jeg at et asfalt spor måtte være tingen.Jeg la det selv. Sporet startet på gress og så mye på asfalt, men også innom noen plener og diverse. Odin slo fint på sporet, men med en gang vi kom ut på asfaltplassen ruste han avgårde. Jeg stod bare helt stille og etter en stund skrudde han på nesen og begynte å jobbe. Det var ikke lett for det hadde begynt å høljeregne. Men han jobbet seg nå bortover og jeg synets faktisk at han var mer konsentrert nå enn jeg har sett han før på asfalt. Kanskje han begynner å skjønne at det faktisk kan gå spor på asfalten også. Så selv om vi gjerne ikke hadde kommet i mål dersom jeg ikke hadde visst hvor sporet gikk så synes jeg å merke en betydelig fremgang. Jeg har vel igrunnen en hund som er ivrig på spor, men jeg har ikke vært flink nok til å legge spor slik at han virkelig tror at de kan gå hvor som helst. Jeg synes igrunnnen at i kveld virket det som om han begynner å skjønne det. Håper han ikke overbelastet foten sin for han blir veldig ivrig. Han fant to av fire gjenstander og slutten. Tror nesten de andre to gjenstandene må ha blåst eller regnet bort.