Spor og sporoppsøk

Søndagen startet heller våt. Det yrte ganske tett samtidig som det blåste sterkt. Heldigvis befant vi oss fortsatt på Dyranut. Da frokosten var fortært, var det opphold, og det varte dagen ut.Idag stod spor på programmet. Paul og Otto, Aud og Odin og Speedy og jeg utgjorde sporlaget. Med kun border collier på laget måtte det jo bli en «toppers» spordag.

B56
Paul la ut et kilometers spor til både Aud og meg. Aud la i tillegg ut fire sporoppsøk til meg.

Vi gikk det lange sporet etter ca. 2 timer. Speedy fløy gjennom sporet med meg på slep. Pga. farten gikk vi over de tre gjenstandene som Paul hadde lagt ut, men slutten – en leke – fant Speedy heldigvis.

Sporoppsøkene gikk greit, de også. De ble ca. 3 timer gamle. Aud hadde med vilje lagt ut sluttene maks 20 meter etter sporoppsøkene, og variert underlaget i sporoppsøkene. Det gjorde dem morsomme, for både Speedy og meg.