Nok en fin dag

Solen skinner også idag. Varmen er til å føle på i figurantgropa som jeg har funnet meg. Speedy og jeg er ferdige med runderingsøkt nr 1. Vi runderte ca 1000 m. Aud og Odin samt Dan og Lego er også ferdige. Nå er Frode og Bandit igang.

Godværet ser ut til å holde seg. Det passer oss umerket. Vi har igjen hver vår runderingsøkt før dagen er omme.

image

Økt nummer to la jeg opp som et overværssøk. Frode og Dan var figuranter. Det var gøy å se på. Speedy dro avgårde og fant først Frode. Han var sikkert bortimot 300 meter foran meg da han slo.

B29
B30
B31
B33
Dan fikk han ferten av nesten med en gang etter at vi hadde funnet Frode, på oppsiden av vannet som ligger ca. 400 m nede i runderingsløypa. Han sprang rundt vannet, fanget opp ferten igjen på den andre siden og forsvant ut av syne inntil han kom tilbake med meldingen.