Mere pendel i Vigreskogen

I dag var egentlig planen bare å fortsette med det Kaare og jeg begynte med sist vi var i Vigreskogen.

I dag kunne jeg bruke to figuranter. Jeg startet på høyre siden, og min plan var egentlig å kjøre en rekke med pendelhals mellom meg og den første figuraten for så til slutt å gå på «påvisning» dvs at jeg følger etter Odin slik at han til slutt halser ute hos figuraten når jeg er der. Vi startet fint på venstresiden. Odin halser med en gang han kommer ut til figuranten, skikkelig intens. Odin forsatte å halse selv om figuranten ble passiv. Så omsider,(etter at jeg gjorde den første tingen jeg ikke hadde tenkt å gjøre, nemlig å rope på Odin) så kom han inn til meg. Han halset fint på meg før han sprang ut igjen. Jeg ble usikker i forhold til min egen plan med en figuranten ute også på høyre siden. Da Odin kom inn og halset på meg for andre gang gjorde jeg ting nr to som jeg etterpå mener jeg ikke burde gjort. Etter å ha belønnet Odin for å halse på meg på midtlinjen sendte jeg han rett til figuranten på høyre side i stedet for å avslutte ute hos figuranten på venstre siden. Odin halset også her med en gang han kom ut til figuranten. Figuranten ble passiv, og Odin kom inn for å halse på meg. Nå tok det lenger tid før han halset på meg og han begynte å snuse og gjøre andre ting på midtlinjen. Dette gjentok seg neste gang han kom inn til meg. Etter at Odin hadde vært to ganger ute og halset hos fig begynte jeg å bevege meg mot figuranten, noe som jeg burde gjort på venstre side også, for så at figuranten avsluttet med lek når jeg var kommet ut. Jeg kjørte en omgang til med dette på venstre side og denne gangen fulgte jeg han på påvisning.

B14
B13
B12

Observasjon: Odin halset fint, kjapt og lenge hos figurantene også første gang han kom ut, så det med belønning der har virket. Hvis noe skal bemerkes så var det at han ble vel lenge før han pendlet. Han hadde en fin, jevn og skarp hals. Inne på midtlinjen hos meg ble halsen dårligere selv om jeg belønnet med pipedyr, og han begynte med andre ting (snuse og spise gress).

Feil som ble gjort: Jeg avsluttet ikke alle økter med at jeg «ble» med ut til figurant. Jeg var utydelig på midlinjen, og Odin ble nok usikker på hva som ble forventet av han.

Tiltak: Kjøre baklengskjeding i stedet. Da må jeg gå noen skritt tilbake, men det gjør ikke noe. Halsen er veldig god så det går ikke ut over meldingen, og vi har tid til det. Så på hva Helen gjorde med Mist, og kjører samme opplegget.:)