Kveldsstemning

Mørket faller etterhvert raskt på. Klokken er nå ti på ti om kvelden, og det er stupmørkt ute. Vi luftet hundene litt over klokken ni, og tok da noen bilder av fjellene rundt høyfjellsstua.

Det var 6-7 grader ute og opphold. I vest kastet sola dagens siste stråler mot skyene. Det var nesten vindstille, og vannet var nesten helt blikkstille. Et par kilometer unna skimtet vi et opplyst hyttevindu, det eneste livstegnet i tillegg til høyfjellsstua.

Finnebotneggi, Raggsteinnuten  og flere andre topper ruver mot vest
Folarskaret troner majestetisk i syd

Det er meldt opphold til litt utpå formiddagen i morgen. Da skal fjellene forsvinne bak et lavt skydekke, tåke og regn. Vi tenkte egentlig å gå til Iungsdalshytta, men kommer trolig til å ta en tur opp i fjellene nord for hotellet istedet. Iungsdalsturen sparer vi til været er godt :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.