Aurlandsdalen

Vi tilbrakte helgen i Bergen hos Ann Karin og Runar. Det var kjempekoselig. Søndagsmorgen satte vi kursen mot Raggsteindalen.Vi har lenge hatt lyst til å gå Aurlandsdalen. I år bestemte vi oss for å gjøre det dersom været var greit. Det var det. Vi parkerte i Vassbygdi og startet å gå litt før halv ett. De fleste går nedover, det var derfor veldig sosialt å gå oppover.

Humøret er på topp
Vi krysser mange raskjegler
Vi krysser Grovselvi
Vi traff masse folk på vei nedover. Været var fint å gå i. Det var litt overskyet, sol innimellom og noen få regndråper.

Oppe på Sinjarheim
Grinda til Nesbøgarden passeres
Østerbø er i sikte, under regnbuen
Da vi nærmet oss Østerbø så vi en fin regnbue. Det var en flott tur, fantastisk natur selv om det var harde stigninger i starten.

Framme ved Østerbø
Tid for en matbit, litt å drikke og telefoner
Kaare tok bussen nedover fra Østerbø og hentet bilen. Nå er vi vel installert på rommet vårt i Raggsteindalen, etter å ha fått servert en 3-retters middag vel to timer etter endt middagsservering. Det er service, det!