2 kilometers spor på Tjørn

Anders la ut et spor til Odin som var ca 2 km og med fire gjenstader og slutt.

Det var litt varmt i dag, spesielt på steder hvor det var vindstille og når solen stekte (var bare ca 13 – 16 grader i luften). Odin valgte selv å ta en pust i bakken på vei opp mot Trollarinda. Odin fant alle de fire gjenstandene og slutten. Jeg syntes han jobbet veldig godt. Viktig at jeg stoler på han. Sporet ble vel en ca fem timer gammel. Sporloggen viser at vi gikk 2,2 kilometer på 45 minutter, og det var med pauser :). Ser ikke ut til å være noe problem med spor så lenge det ligger i slikt terreng som her. Etter at sporet var ferdig tok vi oss et bad, Odin og jeg :).

Utsikt utover Stemmeheia

Vannene i dalen ned mot Gyadalen
Utsiktsbilder fra der jeg la ut spor til Bozco og Anders.
Sporloggen til Aud og Odin samt sporleggeren Anders
Sporloggen. Det jeg gikk i grått og Anders i blått. Hadde et lite sportap på vei ned fra Trollarinda, men Odin hentet seg selv inn igjen 🙂

Odin i sporet
Odin på vei nedover fra Trollrindan i full fart.Et bad gjør godt
Odin bader. Heldigvis har han ikke mobil, så han fikk ikke tatt bilde av da jeg badet 🙂