Første trening på en måned

Onsdag ettermiddag stilte vi på vår første trening etter sommerferien. Det var den den første treningen på ca. en måned. Speedy og jeg skulle rundere.Treningen var lagt til Vigreskogen. Vi runderte i den «lange» løypa men sluttet etter ca. 500 meter, dvs. bort til «krysset». Aud, Gro Elin og John hadde gått seg bort i dette området.

Speedy runderte fint. Han fant Aud først, deretter Gro Elin. Gro Elin lå ikke mer enn 10 meter fra midtlinjen, og hun mente at Speedy virket overrasket over å finne henne så nær midtlinja.

John hadde klart å virre seg på innsiden av gjerdet på «rådyrsplassen, utilgjengelig for Speedy. Speedy meldte helt greit, men på påvisningen befynte han å halse, tydelig utålmodig etter å få belønningen sin.

Etter 2-3 tomslag ga vi oss. Jeg tror at Speedy var like fornøyd med å få trene igjen som jeg 🙂