Seiler savnet etter uvær

Klokken sju om morgenen fikk Aud beskjed om at en seiler var savnet etter nattens uvær utenfor Karmøy. Politiet ønsket hjelp til å søke av strandbeltet på vestsiden av Karmøy.

Kaare var ute på reise, men i og med at Aud er godkjent med både Speedy og Odin tok hun begge hundene med seg. Hun var framme ved huset til Åkra Røde Kors i ni-tiden om morgenen.

Hun søkte av strandsonen sør for Ferkingstad, og vendte ikke hjemover igjen før i åtte-tiden om kvelden. Hun hadde da søkt med begge hundene. Speedy fant deler av flaggmannen som mannskapet på seilbåten hadde kastet ut da den savnede falt overbord. Ut over det gjorde de ingen funn.

Aud fortsatte søket dagen etter, da med Odin og Mist. Speedy hadde fått et lite strekk etter å ha blitt sittende fast i en gjerdeklyver. Heller ikke denne dagen ble den savnede funnet, og aksjonen ble avsluttet uten noe funn.