Steinras

Paul ringt oss i ni-ti tiden om kvelden. Politiet ønsket avsøkt et steinras i nærheten av Jørpeland. Han lurte på om vi kunne stille, i og med at vi begge har trent litt ruin, og politiet ikke ville fly inn noen ekvipasjer fra Bergen eller Østlandet. Vi sa ja.

Vi kom oss med ferjen som gikk i halvelleve-tiden, og var fremme ved rasstedet ved midnatt. Der stod politiet og ventet på oss.

Vi måtte bruke båt for å komme oss inn til rasstedet. Det gikk over en populær tursti og selv om politiet ikke hadde indikasjoner på at noen var tatt av raset, ville de derfor gjerne ha det gjennomsøkt.

Vi bestemte oss for å søke av rasområdet hver vår gang, for at hundeføreren som søkte skulle få hjelp av den andre til å følge med hunden som søkte for observasjon eller verifisering av eventuelle markeringer.Vi registrerte imidlertid ingen markeringer og rapporterte det til politiet.

Vi returnerte deretter hjemover. Vi kom oss med den siste ferja fra Tau til Stavanger, og var hjemme igjen i 1-2 tiden om natten.