Leting etter forsvunnet mann i Skånevik

Tidlig torsdag morgen ringte alarmtelefonen. En eldre herre fra Skånevik var savnet. Vi satte kursen for Skånevik etter å ha smurt litt mat og kokt oss litt kaffe.Vel framme i Skånevik traff vi Sylvelin og Sven Magnus. Kort etter var vi tildelt hver vår teig i nærheten av et gammelt fraflyttet småbruk som den savnede mannen eide. Vi søkte av disse teigene og flere med i løpet av formiddagen og ettermiddagen.

Flere hundeekvipasjer kom etterhver til. Nina F satt i KO, og prioriterte etterhvert søk langs elva som renner gjennom Skånevik. Vi søkte av de nedre delene av elva før vi satte kursen hjemover igjen.

Vel hjemme fikk vi beskjed om at den savnede var funnet av Jørn og Kazan, lengre opp langs elva. Da hadde han vært borte i ca. halvannet døgn. Været var imidlertid veldig bra, så han hadde klart seg relativt fint.