Utkalling til Sirdal

Denne helgen har vi vært på ruintrening på ResQ i Haugesund. På vei hjem fra samlingen ble vi oppring av OL kl. 16:20. Han spurte om vi kan stille på en leteaksjon i Sirdal. Det var en far med sønn som ikke klarte å ta seg ned eller hadde gått seg bort pga tåken. Vi skulle møte en plass ved Kvinen. Jada, klart det, vi kommer så fort vi kan, var beskjeden OL fikk  tilbake.

Vi er ikke kommet fram til fergekaia enda. Vel fremme ser det ut som vi ikke kommer med
fergen som akkurat er i ferd med å fylles opp. Vi snakker med mannskapet som dirigerer biler ombord å får være med. Antakelig hadde vi fått vært med likevel, for bilen som stod bak oss var også på fergen, så vi. men vi fant ut at det var best å storme frem for ellers måtte vi ha ventet en halv til en time for å komme oss over fjorden.

Vi hadde alt utstyret i bilen med unntak av skikkelig lue og votter. Vi dro derfor innom hjemme og kledde oss om og hentet lue og votter, samtidig fikk vi kokt litt vann som vi tok med på termos.

Da vi er kom til Gilje ( ca. tre kvarter igjen til Kvinen) fikk vi beskjed om at de savnede var funnet og at vi kunne dra hjem. Vi var vel hjemme ca. 19:40.