Forsvunnet dame i Flekkefjord

Vi ble oppringt av Paul på lørdagskvelden oppe på Tjørn ca 21:30. En 69 år gammel kvinne var savnet i Flekkefjord. Vi avtalte at vi skulle møte i Flekkefjord neste morgen.

Det tok litt lenger tid enn vi hadde beregnet å komme oss av gårde. Siden vi leide hytten måtte ha med oss alt og vaske ut av hytten før vi kunne dra. Vi var fremme i KO kl 09:49. KO var på den nedlagte Sørlandskroa. Paul , Jørn og Sven Magnus hadde vært i søk hele natten og dro nå hjem for en velfortjent hvil. Vi fikk utdelt en teig hvor det var både litt hus og endel kanuser på. Vi begynte med hundene i frisøk, men det ble litt vanskelig etterhvert så vi søkte med de i bånd. Vi søkte av teigen vår og dro tilbake til KO. Nå var Tone også kommet. Vi møtte henne  da hun var på vei ut for å søke i sin første teig. Vi fikk enda en ny teig. Hver teig var ikke så stor og vi var jo to ekvipasjer, så det tok ikke så lang tid å søke gjenom disse. Etter at vi hadde søkte ferdig denne teigen fikk vi to teiger nede i selve byen. En teig som gikk langs fjorden, og en teig rundt et vann. Også disse ble søkt gjennom uten at hundene markerte noe. Vi dro tilbake til Ko og fikk vår siste teig for dagen. Også den ble gjennomsøkt uten noe resultat. Vi skrev oss ut kl. 16:35. Kvinnen var enda ikke kommet til rette, så det kan være vi blir kalt ut igjen hvis det kommer inn nye opplysninger som gjør at det blir bruk for hund igjen. Mulige observasjoner gjorde at søket ble flyttet nærmere bynære områder hvor det er mer effektivt at Røde Kors og Folkehjelpen søker.

Den savnede kvinnen ble funnet av Norsk Folkehjelp vandrende ved E39 rett ved Ko mandagmorgen kl. 08:30.