Leteaksjon på Randøy

Natt til den 30.05.07 ble vi utkalt av Paul sånn ca. ti på to på natten. Vi skulle møte på 330-skvadronen på Sola. Hundeførere var Paul, Jørn og Aud. Det viste seg at det ble skyss inn til Randøy i  Hjelmeland av luftambulansen og ikke av Sea-Kingen.

Legen som vanligvis er med helikopteret, ble igjen, og dermed ble det plass til Jørn og Paul med hunder i første omgang. Aud ble igjen og gav legen skyss inn til sentralsykehuset. Her ble Aud og Odin plukket opp av luftambulansen og fikk lift ut til Randøy, de også.

Det var en mann i slutten av førtiårene som var savnet. Aud og Odin startet å søke litt over halv fire. Paul og Jørn var da så vidt startet. I halvfemtiden gjorde Paul og Dino funn. Dessverre var det et negativt funn.

På vei tilbake ble det ikke helikopterskyss. Vi fikk skyss av politi og Røde Kors inn til Tau. Så var det ferge inn til byen. Her ble vi hentet av en kassebil fra politet. De kjørte Aud og Odin opp til sykehuset hvor bilen vår stod. Paul og Jørn fikk skyss ut til Sola. Aud og Odin var hjemme igjen ca. ti over åtte om morgenen.