Hjemreise

Den 20 mai var siste dagen vår på Island. Vi startet dagen med en god frokost på hotellet. Vi fikk ha leiebilen fram til kl. 10, så deretter freste vi rundt i byen for å få med oss flere severdigheter og bydeler.

Vi oppdaget på denne turen at det er ganske frodig i Reykjavik i forhold til mange andre steder som vi hadde sett på Island i løpet av disse dagene.

Etter at vi hadde levert bilen ruslet vi litt rundt i sentrum av byen. Så var det bare å si farvel til Island og hallo til Norge. Hjemturen gikk helt greit, og vi kom slitne men fornøyde hjem i tolvtiden på søndagskvelden. Ida og Jon Eirik hadde hentet guttene, og vi fikk en varm velkomst da vi kom hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.