Hjemreise

Den 20 mai var siste dagen vår på Island. Vi startet dagen med en god frokost på hotellet. Vi fikk ha leiebilen fram til kl. 10, så deretter freste vi rundt i byen for å få med oss flere severdigheter og bydeler.

Vi oppdaget på denne turen at det er ganske frodig i Reykjavik i forhold til mange andre steder som vi hadde sett på Island i løpet av disse dagene.

Etter at vi hadde levert bilen ruslet vi litt rundt i sentrum av byen. Så var det bare å si farvel til Island og hallo til Norge. Hjemturen gikk helt greit, og vi kom slitne men fornøyde hjem i tolvtiden på søndagskvelden. Ida og Jon Eirik hadde hentet guttene, og vi fikk en varm velkomst da vi kom hjem.

x
God Jul og Godt Nytt År!
Vi ønsker alle to- og firbeinte venner en fredelig julehøytid og et riktig godt nytt år! Hilsen Aud og Kaare
Days
Hours
Minutes
Seconds