Rundering med en potte tett hundefører

I dag våknet jeg grytidlig med sår hals og tett nese. På trening skulle vi likevel.

I dag fant vi ut at vi skulle rundere. Jeg ville rundere fra bilene mot åttehundremeteren og rundere den motsatt vei av det vi vanligvis pleier å gjøre. Ghita skulle være figurant.

Odin gikk et bra slag på høyre siden hadde en fin passering og forsvant så ut i skogen til venstre og var lenge borte. Der var det vel mye spor etter en praktisk øvelse som skulle sjekkes ut før han kunne komme inn. Odin kom inn langt frem på venstre siden så jeg sendte han derfor to slag på høyre siden. På neste slag på venstre ble han igjen lenge borte, denne gangen kom han inn med melding. Han hadde funnet Ghita.

Videre var runderingen så som så. Odin styrte mye selv, merket nok at mor ikke var i form. Da vi nærmet oss firehundremeterkrysset, sendte jeg Odin ut til høyre mot myra. Ghita skulle springe opp på toppen på venstre side. Meningen var å sende Odin opp midt på toppen. Odin tok imidlertid hele myra og fant sporet mitt opp stien til  toppen der jeg hadde gått da jeg skulle være figurant for Isi. Mens han gikk sporet møtte han på Ghiita som da var kommet opp på toppen. Odin kom inn til meg uten melding. Jeg måtte sende han på nytt, og da meldte han fint. Vi avsluttet her. Neste økt ble momenttrening på gående figuranter som gikk mot Odin. Det var ikke noe problem. Det kan hende han ble så paff da han fant Ghita når han gikk mitt spor at han glemte å melde.Ghita syntes Odin hadde sett litt forundret ut da han fant henne på toppen.