Savnet mann ved Sirdalsvatnet

Kl. 23 mandag kveld ringte BA. Han spurte om vi kunne stille på leteaksjon ved Sirdalsvatnet pr. omgående. En ung mann var forsvunnet etter en utforkjøring. Vi – Paul, Jørn, Aud og Kaare – var framme ved KO kl. 01 natt til tirsdag, og ble umiddelbart satt i søk. En halv time senere dukket Eli og Scott fra Grimstad opp.

Vi jobbet sammen etter at vi hadde søkt igjennom Jendal-området. Vi søkte da av flere områder i nærheten av det stedet som bilen ble funnet på. I elleve-tiden tirsdag satte vi kursen tilbake til Stavanger. Eli ble igjen i tilfelle det skulle bli behov for henne senere. Onsdag formiddag ringte BA igjen med spørsmål om vi kunne fortsette letingen. Vi dro avgårde etter at arbeidsdagen var over. Paul og Jørn stilte også. Kl. 19:30 var vi i søk igjen. Jørn fortsatt letingen torsdag. Vi andre returnerte til Stavanger ved midnatt.

Den savnede ble funnet av en miniubåt noen dager senere. Han hadde druknet.