Søk i bygg

På denne onsdagen trente vi inne i noen bygg ved den gamle plogfabrikken. Vi prøvde først å få Frigg til å halse litt. Jeg fikk frem en hals på henne et par ganger. Kaare prøvde også, men da så hun ut som et spørsmålstegn. Etterpå ble det gjemt tre figuranter. Hun søkte først i et litt stort rom i første etasje. Det ble hun fort ferdig med. Så sprang hun inn i et rom i andre etasje, her jobbet og jobbet hun. Det så ut som hun hadde noe, men her hadde jo vært flere figuranter i løpet av kvelden så det var nok mye fert der inne, så da hun sprang inn i neste rom fulgte jeg etter. Nesten lengst inne fant vi en fig høyt oppå en hylle. Etterpå ville Frigg tilbake til det første rommet. Hun søkte igjen og begynte etter hvert å fokusere veldig på noe papp som stod. Jeg gikk og hjalp henne litt med å løfte på pappen og jammen var det ikke en figurant der.

Frigg sprang så ned i første etasje igjen. Denne gangen inn i et annet rom. Etter å ha søkt en stund fant hun en fig litt i høyden. Det var stas og kjempekjekk for hundene å få et slik søk. Så vi får fortsette utfordre henne og få i gang halsmelding i slike søk.