Lang rundering på Eikeland

Før lunsj trente vi på andre siden av runderingsløypa. Her konsentrerte vi oss om de som skulle trene litt mere på forskjellige moment. De fikk to økter hver og fremgang på alle. Til Frigg tråkket vi litt og så skulle jeg se om hun brydde seg om ferske spor på tvers. Det gjorde hun ikke. Hun fant figuranten og kom fint inn med melding. Jeg trodde vi var ferdig da, men det var satt ut to figuranter. Frigg føk ut igjen og var borte lenge, men kom inn uten fastbittet. Det tror jeg må være første gangen det har skjedd. Så måtte jeg sende på nytt. Da hadde jeg løsnet fastbittet og hun kom inn med melding. Hun fikk et tomslag før hun fant fig nr to, så vi fikk bekreftet at ferske spor brydde hun seg ikke så mye om. Da jeg kom ut på påvisning kunne figuranten fortelle at Frigg hadde hentet fastbittet fint, men så på vei inn hadde hun begynt å springe villmann. Det så ut som hun lekte seg og hadde «the time of her life» . Det var når hun holdt på med dette at hun hadde mistet løsbittet og jeg fikk forklaringen på hvorfor det tok så lang tid før hun kom inn. Frigg fant selv igjen løsbittet sitt :).

Etter lunsj dro vi opp i runderingsløypa og vi var tre som skulle ha lang rundering. Vi la ut tre figuranter til den første. De fikk også med leker og løsbitt til Frigg og Ty. Mens første mann runderte gikk jeg for å gjøre Frigg klar. Da tenkte jeg at det var jo dumt at alle skulle gå helt ned igjen for så å legge ut figuranter for Frigg. Jeg gikk derfor oppover med Frigg og så runderte vi nedover og Ty oppover. På den måten fikk vi unna tre lange rundering og i tillegg fikk to som trente melding to økter hver på under to timer. Vi var veldig fornøyde med oss selv over hvor effektive vi var. I tillegg gikk Frigg kjempebra. Tror det er første gangen siden prøven i oktober at hun har rundert 800 meter. Så selv om det ble bare en økt på Ty og litt mer på Frigg var det fint at vi fikk rundert langt. Hunden storkoste seg med å få lange ut.