Trening på Eikeland lørdag 120119

På grunn av en leteaksjon på morgenkvisten var vi flere som kom litt sent på trening. Frigg fikk ei økt med rundering. Hun fikk synspåvirkning, så tok jeg henne vekk. Figurantene kom inn og gikk lengre inn i løypa slik at hun skulle få noen tomslag først. Meningen med å gjøre det på denne måten var å få Frigg til å gå langt nok ut og forhåpentligvis trekke fremover. Første slaget var nydelig. På andre siden sjekket hun litt rundt der hun hadde sett figuranten så hun var for så vidt langt nok ute, men trakk ikke fremover. Jeg sendte henne en gang til da løp hun og det så da ut som hun fulgte noen spor som gjorde at hun trakk fremover. Noen korte slag og litt rett ut og inn. På slaget hvor hun fant fig på høyre siden fikk jeg henne langt ut etter å ha presset henne litt. Det ble et kjempeslag, også slaget på venstre side der hun fant figurant var bra. Ser ut til at hun trenger tid på å gå seg varm. Skal jobbe litt mer med dette når jeg trener rundering. I dag tenkte vi i utgangspunktet at Kaare skulle rundere litt med Frigg i økt to og jeg rundere med Ty, men siden vi hadde hatt en leteaksjon før trening så tok vi bare en økt i dag 🙂