En kjapp rundering på Eikeland og A-fest

På lørdag den 17. november var det A-prøver på Eikeland

Etter at prøven var ferdig fikk Frigg og Ty en kjapp økt før vi måtte sette kursen til Holmavannet hvor Kaare skulle dømme spor. Frigg fikk først to funn der hun skulle gå rett i lek. Deretter to funn der hun skulle melde med løsbitt. Det ble noen tomslag også. Det første slaget var egentlig ganske bra og hun hadde noen fine slag på venstresiden. På høyresiden vegret hun seg for å gå ut langt nok ut på den våre humpete myra. Ser at hun enda går litt rett ut og snur og noen ganger for kort. Skal kjøre litt påvirkning igjen, spesielt dersom vi får til en trening til på Eiekland hvor det er så åpent. 

Ellers kanskje jeg bør få tatt en sjekk på henne at det ikke er noen fysisk grunn til at hun vegrer seg for å løpe ut. Hun har jo vanligvis ikke noe problem med å ta seg frem i terrenget.

På kvelden trodde jeg at jeg ble utkalt til leteaksjon, så var det A-fest for Ronny og meg. Vi ble lurt trill rundt. For noen fantastiske lagkamerater vi har som steller i stand dette. Tusen takk for en fantastisk fest og en minnerik aften. Mange fine gaver både til hundene og førerne. Jeg så ikke den komme i det hele tatt 🙂