Rundering i mørket på Dale

En stormfullkveld i september møttes lag 4 på Dale.

Frigg som eneste tispe  på laget i dag og i tillegg ganske så løpsk startet sist. Jeg hadde heist opp fastbittet og figurantene ble utrustet med godbit og et bånd for å holde henne fast med til det igjen var klart på midtlinjen. Hun har det så travelt at figurantene ikke får tid til å komme på plass dersom hun ikke blir holdt igjen ute. Jeg varierte mellom at hun fikk springe rett over midtlinjen og  ut, stanse henne på midtlinjen før ny utsending og å gå ut og hente henne hos figuranten og ta henne med inn. På den måten blir det mer likt en vanlig rundering og ikke som en egen type øvelse der hun bare skal fly over. Det motiverer henne veldig og rundere på denne måten. Hun hadde fine slag, stor sett rett og langt ut og fine fremtrekk. Vi runderte ca tre hundre meter i dag. Løypa på Dale er ikke så lang og videre ble det verre for figurantene og flytte seg raskt fremover.

Dette skal jeg bygge videre på og legge inn flere og flere tomslag. Så inn med melding igjen ført med godbit før løsbitt og så med godbit før fastbitt. Sist jeg prøvde å gi godbit før fastbitt uten å ha trent på det på forhånd så trodde hun det var flying og meldte ikke med fastbittet. Grunnen til at jeg vil at hun skal få godbit før melding er at hun av og til snapper bittet, så det håper jeg vi skal få slutt på med å gjøre det på denne måten. Vi satser på at det gjør susen så vi kommer i mål med runderingen i år og kan bli en ressurs for  redningstjenesten igjen 🙂