Et kjapt lite forfølgelsespor til kvelds.

Kaare forsvant plutselig og jeg og Frigg måtte finne han.

6-7 minutter etter sist sett ringte Kaare og sa at han hadde gått seg bort. Sist sett gå ut  hoveddøra i huset vårt. Frigg ble raskt satt på saken. Vi var vel i gang litt over ti minutter etter at han forsvant. Frigg fikk ta sporoppsøk fra trappa. Først begynte hun å gå nedover gata, men virket veldig virrete. Snudde og prøvde seg en annen vei, men tydelig at hun ikke var helt på sporet. Vi gikk tilbake til trappa og tok det litt roligere i starten. Nå hadde hun stø kurs nedover gata. Krysset den og gikk litt på en plen før hun tok oppover en stikkvei. Nå gikk det en gangsti videre. Det var slutt på asfalt og grus videre. Gangstien gikk forbi en lekeplass og ut på en stor grusplass foran noen garasjer. Her valgte hun bestemt å gå til høyre, snuste på en sigarett, men den var ikke far sin. Vider oppover gangstien og plutselig dreide hun ut i terrenget. Berg og tørt gress. Meget bestemt og egentlig ingen tvil om at hun var på spor. Men vi nærmet oss fort området hvor jeg hadde gått meg bort for Ty og vinden kom derfra. Akkurat i det jeg begynte å tvile så hadde hun jammen funnet far bak en busk. Hun prøvde å melde på han men jeg hadde ikke tatt på henne fastbittet. Vill jubel og masse lek med ball. Sporet var ca 300 meter og som nevnt ganske ferskt, men det er prosjekt gå litt tilbake i forhold til liggetid på asfalt spesielt, så dette var morro. En fin avslutning på en fin trenings helg med vofsene :).