Prøvedag

Jeg møtte underlig rolig.Kanskje skyldes det at sporet forrige lørdag ikke gikk så bra fordi Frigg slo over på dyrespor og at runderinga på onsdag var ræva. Uansett jeg møtte opp på Holmavannet kvart på 10. Frigg og jeg var først ut. Frigg hadde et nydelig sporoppsøk. Rett på gjenstand 1 og 2. Så hadde vi et sportap, men etter funn av gjenstand 3 var det plankekjøring. Frigg fant 4 gjenstander og slutt på 24 minutter. Vi må klare det innen 40 minutter. Så var det å kjøre ned til Eikeland for runderingsprøve. Her også var Frigg og jeg først ut. Også nå klarte jeg å holde meg rolig, og Frigg gikk bra. 150 meter fra slutten ble vi stoppet fordi vi hadde gått over en figurant. Vi har nok vært litt uheldig med vinden så slikt kan skje. Til tross for at vi ikke kom helt i mål med dagens prøver er jeg først og fremt veldig fornøyd med at jeg klarte å holde prøvenervene under kontroll. Fint vær var det også. Tusen takk til prøveleder, dommere og figuranter for dere stiller opp og gjør dette mulig.