Kubbetjørn rundering

I kveld var lag 4 på Kubbetjørn. Godt oppmøte. Vi var 6 stykker.Vi var flinke og effektive. Selv om Kaare og jeg som vanlig var litt sent ute, så var laget flinke og hadde allerede startet da vi kom. Da det bli min tur kjørte vi på med ukjent oppgave. Frigg var flink, og jeg tror ikke jeg var så verst jeg heller. I mørket på en onsdagskveld så ble det ikke så langt, men likevel en kjekk og nyttig erfaring. Hun startet fint og gjorde funn allerede på slag tre. Så hadde vi vel noen slag til før hun føk avgårde på et kjempeslag og fant siste figurant. Hun var da på vei inn tilbake til meg da hun fikk overvær og da lot hun seg ikke stoppe, uansett hvor mye jeg ropte. Flinke Frigg. Hun melder med løsbitt. Jeg har faktisk heiset opp bringkobbelet nå for at jeg ikke skal stresse med at hun kanskje kan komme til å melde på spor eller fert. Så skal jeg slippe det ned igjen etterhvert som jeg blir roligere og tryggere:)