Katastrofetrenig

Treningen var ikke katastrofe, men vi trente på søk i bygg.Frigg fikk gå rett i lek. Vil ikke rote med bringkobbel og fastbitt i slike settinger siden hun allerede er svart lettmeldt. Jeg vil heller legge på hals når hun er blitt knallflink til å lokalisere ferten skikkelig. Frigg jobbet rolig og sanset i dag. Hun strevde fælt med en figurant inne i et skap, og da var jeg veldig glad for at hun ikke hadde på seg noe bitt hun kunne snappe. Hun måtte jobbe skikkelig før hun klarte å lokalisere den siste figuranten. Hun var lenge overbevist om at figuranten var i en av vinduskarmene i rommet :) Ty jobbet også kjempegodt. Ingen av hundene hadde noe problem med miljøet. To trøtte hunder til kvelds :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.