Spor på Dale

Egentlig var tanken en motivasjonsrundering..Men jeg kjente bare at jeg ikke hadde lyst til å rundere, så da ville det sikkert ikke blitt noe særlig motiverende for frøkna. Det får gå som det går på lørdag. Jeg la et spor til henne som gikk på gress, asfalt og grus. Det ble vel en time eller to før vi gikk det. Hun stormet avgårde på gresset og var helt lost da hun kom på asfalten. Alt for stor fart og lite konsentrasjon. Så fant hun ut av det. Til tider jobber hun veldig godt på asfalten også, men hun har det noen ganger travelt og spesielt i overgangene selv om jeg prøver å holde hnne i igjen for at hun skal få ro. Hun lar seg også for lett distrahere av kryssinger og at det har gått andre der. Vi hadde nok blitt lurt av sporet om jeg ikke hadde visst hvor det gikk, men til tider gikk hun knallbra og konsenterert. Deilig å gjøre noe annet enn å rundere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.