Lørdagstrening i Vigreskogen

Det var en herlig gjeng som møttes i Vigreskogen.Vi var så mange så vi delte oss i to lag. Frigg og jeg skulle være i storeskogen. Da det var vår tur overlot jeg styringa helt til Kaare, så jeg visste ikke hvor figurantene var. Det eneste jeg hadde bedt om var at vi måtte få rundere langt. Det blir så sjelden anledning til det i tillegg til at vi nå har få steder hvor det er mulig å få til.

Flisa startet med å plukke fastbittet, men det er ikke sikkert hun oppfatter det som feil. Vi var siste ekvipasje og det var mye tråkk og fert i terrenget. Jeg tok henne med tilbake og startet på nytt. Denne gangen kom hun inn uten noe bitt. Vi fortsatte og hun fikk en del tomslag, Så kom hun inn med løsbitt. I det jeg sa vis så jeg at hun hadde litt lyst til å springe ut på andre siden. Hun hadde fått overvær av figuranten på den siden. Dette var ved den tette skogen. Så etter at vi hadde vært på påvisning på høyre siden. så fant hun også på venstre siden. Så var det flere tomslag og funn av ny figurant ved rådyrsplassen. Frigg var veldig ivrig i dag og jeg fulgte på ved å trekke raskt fremover og rope på henne for å få fremtrekk. Så runderte vi videre, da vi kom til krysset på 500 meter så jeg at hun jobbet på noe og lot henne styre på. Så da kom hun inn med melding.

Så var det flere fine tomslag. På ca 750 meter der det er en ny tett skog kom hun inn med feilmeldig. Nå skyldes det nok at jeg hadde sendt henne flere ganger der fordi hun gikk litt rett ut og inn igjen. På ca 850 meter fikk hun funn igjen. Fin melding med løsbitt. Så et siste fint tomslag. Det ble vel rundt 900 meter.

Min jobb blir å holde fokus på det vi skal gjøre. Ikke somle på midtlinja. Stå lenge nok til å se at Frigg går skikkelig ut og ikke bare stopper og snur. Skyndte meg fremover og rope slik at hun vet at jeg har trukket frem. Ikke skravle påmidtlinja.