1.konte på runderingen

På lørdag møtte jeg med godt mot på runderingsprøve.Jeg syns at Flisa og jeg har jobbet godt i det siste, og at vi begynner å få tilbake godfølelsen i runderingen. Jeg var veldig nervøs før start, men følte at jeg var veldig konsentrert da det var vår tur. Litt kluss i starten med litt villmannspringing, men jeg følte at jeg klarte og hanke oss inn. Hun hadde veldig fine slag på høyresiden. På venstre siden var det ned mot et vann. Her hadde hun noen litt rett ut og innslag. Til tross for dette så syntes jeg at hun jobbet godt. Da vi hadde gått 400 meter kjente jeg at jeg ble nervøs igjen. Ingen funn enda. Jeg vet jo at vi ville blitt stoppet om vi hadde gått over, men jeg begynte å sy litt. Var veldig opptatt av å dekk svingen på høyresiden fordi jeg tenkte at der er det sikkert noen. Vi gikk videre til ca 500 hundre 550 meter. Så ble vi stoppa. Vi hadde gått over. Første figurant lå ved vannet. De mente jeg hadde ropt Frigg av. Det får en ta med seg som en lærepenge, brette opp armene og gå på med dødsforakt på siste forsøk 🙂