Spor med bilforstyrrelser

Far var ute og reiste denne lørdagen så jeg la et spor til Ty med en gang jeg kom på trening.Sporet lå fra ca kl 10 til va kl 17-1730. Sporet var på ca 500 meter. I tillegg til at sporet var gamlere enn det han pleier å gå så fikk han også forstyrrelser fra bilveiene som går på to sider av Vigreskogen. Dette var nok det verste og ikke alderen på sporet. Vi kom i mål med to gjenstander og slutten. Vi gikk over en gjenstand. Men ved bilveiene ble han veldig ufokusert så jeg måtte minne han på om hva vi holdt på med. Vi får trene mer på dette. Ellers er gutten flink på spor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.