Søk langs grusvei.

I kveld var det Mist sin tur til å trene.Vi møttes en gjeng på Sviland 2. Mist skulle søke i line langs en grusvei i ca 500 meter. De to fgurantene la seg ut og vi startet. Mist var ganske fort klar på at hun ville ut på venstre side. Jeg slapp henne og hun tok et fint slag. Jammen fant hun ikke første fig også :). Denne figuranten lå på lesiden og hadde egentlig tenkt at Mist skulle få en lyd for å se om hun reagerte på det. Vi fortsatte søket. Det kom en svak trekk fra høyre side av grusveien. Jeg gikk derfor på venstresiden. Min tanke bak dette var at da kunne Mist søke etter spor på venstre siden. Fra høyresiden ville hun få overvær dersom der lå noen der. Vi søkte oss videre oppover uten at Mist gjorde tengt til åville  dra ute hverken på den ene eller andre siden. Da vi sså sløyfa som markerte slutten tenkte jeg at vi fikk søke nedover på andre siden av grusveien. Jeg hadde ikke før tenkt tanken før Mist slo og fant en figurant til på høyre side av veien. Veldig fornøyd med fine Mist, den flotte lånehunden min:)

Etterpå fikk Scott, Frigg og Mist en liten lufterunde. Så trente vi felles dekk. Frigg var flink.