Rundering i Skjevelandsskogen

I dag fikk Speedy trene både med mor og med far.Odin halter veldig og er sykemeldt. Jeg lot han være ute uten bånd. Det var dumt for han begrenser seg ikke selv. Fra nå av bare korte turer i bånd på han. Med Speedy trente jeg start i rundering. Som vanlig snappet han bittet på første slag. Jeg ropte han inn med en gang jeg så han tok bittet og sendte han på nytt. Etter det gikk det veldig bra. Han fikk to tomslag og avsluttet med et funn. Kaare trente sporoppsøk med han. Det gikk også veldig bra :)

3 tanker om “Rundering i Skjevelandsskogen

  1. De syr jo leddbånd sammen igjen, hvis de er røket. Det gjorde de med Anya, min første flat. Får håpe dere finner ut hva det er. Isi har slått seg litt i skulderen og går på betendelsesdempende nå… Kjedelig når de e skadet… :-(

  2. Ja, det ser ikke helt bra ut med Odin. Han har tidligere skadet høyre kneet og nå er det venstre. Han har nå gått på smertestillende siden tirsdag, men belaster likevel ikke venstre bakbein noe særlig. Skal til dyrlegen igjen i morgen da blir det nok røntgen. Håper det «bare» er en strekk i korsbåndet og ikke noe enda mer alvorlig. Hoftene var underlig nok helt fine. Hun kunne vri begge hoftene helt bak uten at han reagerte, så det er jo bra.

    Kaare hadde feilmeldinger med Speedy og trente det helt bort. Det som skjedde da Speedy begynte og trene rundering med meg også var at han begynte å snappe bittet både sammen med meg og med Kaare. Nå gjør Speedy det bare på første slaget, og ikke alltid. Dvs siste prøve skjedde det oftere og det er vel fordi føreren til tross for mange prøver fremdeles er litt nervøs :). Vi satser på at det går bra på lørdagen så får vi jobbe videre med det etterpå :)

  3. Uff stakkars Odin… Håper han blir bedre snart. Har selv hatt hund med leddbåndskader og det kan ta litt tid.

    Jeg fikk bort feilmelding på første slag ved å jobbe intensivt i flere måneder. Bla gikk hun rett i lek i lang tid. Fikk det helt vekk og har ikke hatt tilbakefall på mange år. Finner man rett metode til hver hund går dette an å trene vekk. Går det ikke, prøv en annen metode :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *