Stille rundering

I dag kom vi sent på trening. Direkte, nesten, fra Gdansk. Vi kom heldigvis tidsnok til å være med å hjelpe litt til med figurering. Med Odin skulle jeg trene stille rundering. Jeg skulle ikke hoppe, klappe, pipe eller brøle. Det gikk kjempebra. Odin runderte mye bedre, faktisk. :) Eneste minuset var at han ikke halset umiddelbart da han fant siste figurant. Han ville ikke ut på andre siden i det hele tatt så det var ikke vanskelig å se at han hadde funn, men han skal halse. De andre halset han kjempefint på. Så da får Odin fortsette å trene enda mer på dette. Jeg skal fortsette med å trene på å være en rolig og stille hundefører. En kvinne av får ord. Det vil bli hardt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.